Boktryckarna

Boktryckarna

Vi på Boktryckarna arbetar med stora och små bok- och katalogprojekt. För oss är det av stor vikt att tillgodose kundens behov och ha en god kvalitet på produkterna. Pappersval, briljans i de tryckta bilderna och val av efterbehandling är viktiga delar i produktionen av en bok eller en katalog.

Boktryckarna ägs och drivs av journalisten Jonas Rydin som har jobbat med text och bild i olika former sedan 1990. Vi deltar i processen från en inledande kontakt med en kund till leverans av böcker.

Bokutgivning - exempel

Verksamheten innefattar förutom tryck av böcker och kataloger för kunders räkning även tryck och produktion av böcker, kortlekar, spel, affischer samt bokmärken. Via ett stort kontaktnät når vi lokala bokhandlare och butiker över hela landet. Vi har även ett antal kunder i olika andra länder i Europa.

Boktryckarna hjälper till med alla olika delar i produktionsfasen. Genom samarbete med våra kontakter har dock Boktryckarna även möjlighet att hjälpa kunder efter produktionen.  Vi kan till exempel hjälpa er med att få böckerna möjliga att beställa för bokhandlare på nätet och fysiska butiker.

Bokutgivning - exempel

Sedan starten har vi haft förmånen att arbeta med ett stort antal kunder från väldigt olika branscher. Vi har kunder som är stora multinationella företag och vi har små lokala kunder. Gemensamt för våra kunder är dock att alla är lika viktiga.

För att kontakta oss maila till info@boktryckarna.se

Boktryckarna är ett varumärke som ingår i C. Loves Produktionsbyrå AB. Se även vår andra sajt:
http://www.kortlekstryckarna.se
för tryck av kortlekar, frågespel etc.

Facebooktwitterlinkedin