Tryck din katalog

Tryck din katalog

Vi trycker kataloger och magasin i alla format och utföranden. Vid mindre upplagor erbjuder vi arktryck och vid större produktioner använder vi oss av rulloffset. Kataloger och tidningar kan både klammerhäftas eller limbindas. Vi kan också hjälpa till med att förse trycksakerna med individuella adresser. Du väljer själv om du vill lämna tryckfärdiga pdf-filer till oss eller om du önskar att vi ska fotografera och formge katalogen.

Många kataloger och magasin delas ut till hushåll adresserat eller oadresserat. Om din önskan är att nå ut direkt till hushåll via direktmarknadsföring så kan vi även hjälpa till med detta. Vi har avtal med olika internationella logistikföretag och vi skickar dagligen försändeleser över hela Norden.

Tryck din katalog! Hör av er så tar vi fram en offert för  Maila gärna till info@boktryckarna.se

Vi hjälper till exempel till med:

  • Layout – vi använder relevanta program för filhantering och våra grafiska designers har stor erfarenhet av bokproduktion.
  • Fotografering – våra professionellt arbetande fotografer använder modern kamerautrustning och har mångårig vana av fotografering och bildhantering.
  • SkrivarbeteBoktryckarna skriver och ger ut egna böcker och våra skribenter har stor erfarenhet av all form av skriftlig framställning.
  • Korrekturläsning – det är ofta bra att låta en van extern läsare kontrollera grammatik och språk i en katalog. Vi hjälper dig även gärna med denna del i processen att trycka din katalog.
  • ÖversättningBoktryckarna är vana att arbeta med olika språk och översättningar. Vi kan hjälpa till med översättningen av texter på flera olika språk.
  • Tryck – tryck din katalog hos Boktryckarna vi bistår i alla delar av produktionsprocessen.
  • Lagerhållning – kataloger och magasin tar plats. Vi har möjlighet att lagerhålla kunders magasin, tidningar och kataloger hos oss på Lilla Essingen.
  • Distribution – vi distribuerar egna och kunders böcker över hela landet. Vi har ett logistiskt nätverk och hanterar, packar samt distribuerar dagligen ett antal försändelser.
  • Marknadsföring – mångårig erfarenhet från branschen och marknadsföring av egna produkter har gett oss kontakter, ingångar och kunnande inom marknadsföring.

Våra kunder är förlag, företag, organisationer, föreningar och enskilda författare och här intill presenterar vi ett urval produkter som vi är stolta över att ha producerat!

Exempel på tidigare tryck:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin